Stockholms bästa semla!

Vi har vunnit priset för Stockholms Bästa Semla!

 

IMG_7236_1000

 

Cirka 4 000 konditorier***, fördelade över hela landet, deltar i år i Arlas digitala kampanj ”Stans bästa semla”. På kampanjsajten finns stadsindelade topplistor över de konditorier som har de bästa semlorna i respektive stad. Topplistorna har röstats fram av svenska folket och hittills har över 68 000 personer besökt sajten där man dessutom har möjligheten att bjuda vänner på fika genom funktionen ”semla en vän”. Svenskarna har blivit riktiga kännare när det kommer till semlor och intresset för kampanjen har varit stort.

– Det finns många semmelexperter bland det svenska folket och genom vår kampanjsajt har över 10 000 röster fått komma till tals. Stans bästa semla har därmed den enskilt största semmeljuryn i landet. Det ger bra fingervisning om var Sveriges bästa semlor finns, säger Gunilla Blomqvist, marknadschef Foodservice,   Arla Foods.

Vi är helt sanslöst stolta över våra supergoda semlor!

 

 

One thought on “Stockholms bästa semla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>